Кто такой севастополец? Украинец или русский, а может кто-то

Основной форум Севастополя. В данном форуме допускается обсуждение тем, непосредственно связанных с городом Севастополем.
Ответить
taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Сб май 15, 2010 6:56 pm

Орелъ писал(а):Что за дурацкий вопрос! Рядовой севастополец - он конечно русский. Настоящих украинцев в городе ничтожное количество, они в общем-то изолированы, и просто не способны влиять на события в городе. Никакого украинского энтузиазма в городе никогда не было. Примером, было недавно 29 апреля, так называемый "День Украинского Моря". Ну хоть как-то эту дату граждане Севастополя отметили - нет, конечно...Почему? Да потому что город-то русский по духу...
ви хочете сказати, що все місто лицеміри? я лицеміром вважаю людину, яка дала клятву вірності одній державі а сама служить або мріє служити іншій.
у вас лише одна чесна людина - отой пан, що спалив українського паспорта. от його я вважаю РУССКІМ. а всі інші, що стверджують, що вони РУССКІЄ а самі мають український паспорт - боягузи або вашою мовою - ТРУСИ.
але то не головне. головне якими уродами ви дітей виховуєте. ви можете собі уявити наприклад у калінінграді сім'ю росіян, що виховує свою дитину і каже їй - ДЄТОЧКО, МИ НЄМЦИ, А ПАСПОРТ У ТЄБЯ РОССІЙСКІЙ.
люди, ви шизофреніки.
ОДНА БАТЬКІВЩИНА - ОДИН ПАСПОРТ - ОДНА ДОЛЯ.
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

Old slam
Зав. цехом

Сообщение Old slam » Пн май 17, 2010 9:38 am

Иди в *ОПУ таскист, надоел...

Бусинка
Зав. цехом

Сообщение Бусинка » Вт май 18, 2010 4:49 pm

Я считаю, что истинный севастополец - русский!
НАШ ДЕВИЗ НЕПОБЕДИМ - ВОЗБУДИМ И НЕ ДАДИМ!!!
Женщина была слишком умной, но этот недостаток компенсировался её красотой

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт май 18, 2010 7:37 pm

Бусинка писал(а):Я считаю, что истинный севастополец - русский!
це штучний поділ на людей правильних та неправильних. дурня. кожна людина будь-якої національності корисна будь-якому місту якщо вона має фах. всі балачки про ІСТИННІСТЬ нагадують теорії німецької раси стосовно того, що є раси вищі а є раси нижчі.
ВСІ РІВНІ. будьте тореантні дов ашого сусіди - росіянина, українця, єврея, кримського татарина (кримчака/кримця) і вам буде такою ж відповідь. не буває чистої раси, всі перемішані. то ж нащо ворогувати та вигадувати ПОЛНУЮ ХРЄНЬ?
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

Uma pachacha
Зав. цехом

Сообщение Uma pachacha » Ср май 19, 2010 8:05 am

для taksist
... ВСІ РІВНІ ..., то есть, абориген в Австралии и остатки племен в Амазонке, людоеды в Африке и так далее, равны мне?
Европейцу, который один, знает больше, чем всё их племя вместе взятое?
Последний раз редактировалось Uma pachacha Ср май 19, 2010 8:06 am, всего редактировалось 1 раз.
Кайфово!!! =)

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Ср май 19, 2010 10:11 am

Uma pachacha писал(а):для taksist
... ВСІ РІВНІ ..., то есть, абориген в Австралии и остатки племен в Амазонке, людоеды в Африке и так далее, равны мне?
Европейцу, который один, знает больше, чем всё их племя вместе взятое?
так, рівні. а з вашими уявленнями про РІВНІСТЬ людей пора вступати до лав неофашистів. бо саме з таких як ви виростають гітлери. це неправда, що фашизм буває лише німецький. ФАШИЗМ Є В КОЖНІЙ КРАЇНІ, В РОСІЇ, В УКРАЇНІ, В АМЕРИЦІ, В БУДЬ-ЯКІЙ. і лише ті люди, хто свідомо йому протидіють ЩОСЕКУНДНО не дають йому підняти голову. ви не з тих людей, це очевидно. я вже мовчу про інтернаціоналізм.
Изображение

Uma pachacha
Зав. цехом

Сообщение Uma pachacha » Ср май 19, 2010 12:50 pm

Я и есть, неофашист!!! Россия - для русских!!! Севастополь - русский и пошли все на х..., кто здесь хочет свои тряпки желто-голубые вещать! А если по-хорошему не поймут, так мы расстрел быстро организуем!
Смерть - одного трагедия, смерть миллионов статистика (И. Сталин)
Кайфово!!! =)

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Ср май 19, 2010 3:44 pm

Uma pachacha писал(а):Я и есть, неофашист!!! Россия - для русских!!! Севастополь - русский и пошли все на х..., кто здесь хочет свои тряпки желто-голубые вещать! А если по-хорошему не поймут, так мы расстрел быстро организуем!
Смерть - одного трагедия, смерть миллионов статистика (И. Сталин)
поважаю людей, що не криються. правда звільняє.
а стосовно того, що ви пропагуєте так коди віна буде а судячи по тому, що такі як ви її з кожним днем наближаєте вас будуть стріляти та вішати у вашому ж власному дворі біля під'їзду. але оскільки ви не криєтеся а відверто проголошуєте свої фашистські погляди маю всеж таки надію, що з вами розберуться в законний, гуманний засіб до війни. наприклад три роки розстрілу було б непогано.)) ну на крайняк п'ять років піджопників.
зі. в севастополі майже 20 відсоткі українців. кожен п'ятий. коли ви спробуєте їх вигнати силою то у відповідь силу і отримаєте. і хто зна чия візьме.
Изображение

Uma pachacha
Зав. цехом

Сообщение Uma pachacha » Ср май 19, 2010 10:26 pm

...в севастополі майже 20 відсоткі українців. кожен п'ятий... - откуда такие "слощавые" цифры??? Самообман? А, таксист?
Кайфово!!! =)

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Чт май 20, 2010 9:44 am

Uma pachacha писал(а):...в севастополі майже 20 відсоткі українців. кожен п'ятий... - откуда такие "слощавые" цифры??? Самообман? А, таксист?
так, ви праві, трохи помилився. українців у Севастополі 22 відсотка.
а якщо ви не знаєте скільки у вашому власному місті проживає українців то, може, ви з рязані на форум строчите? таке буває часто, сидить людина і виконує завдання ПАРТІЙІ І ПРАВІТЄЛЬСТВА - ДЄРЬМО ЛІТЬ НА УКРАІНУ.
Изображение

Ответить

Вернуться в «Откровенно обо всём»