Севастополь-НЮ. Голышом по Севастополю. НЮ Фото.

Временно закрыт 18+ Севастопольская красавица 2009-2012
Ответить
Lorensia
Зав. цехом

Сообщение Lorensia » Пт ноя 19, 2010 5:08 am

taksist засомневался:

не в тому річ. цицьками малолєток нецікавлюсь.
питання в іншому. може просто не так його ставлю...
нащо вони те роблять?ххххх============ ПОЛНОЕ СООТВЕТСТВИЕ ДИАГНОЗУ : ПАЛАТА №6: "може просто ЙОГО не так ставлю.... "
Жизнь-мгновение между двумя вечностями. Истина - солнце разума.

Lorensia
Зав. цехом

Сообщение Lorensia » Пт ноя 19, 2010 5:33 am

04 написал:
Мдя.
Ну, покажите, что ли."""""" Я НИКОМУ НИЧЕГО НЕ ОБЕЩАЛА.Не делайте резких движений в мою сторону. РЕЧЬ ИДЕТ НЕ О ДЕВУШКАХ,А О ПРИДУРКЕ. ЧИТАЙТЕ ВНИМАТЕЛЬНО ИЗРЕЧЕНИЯ ТАКСИСТА=ПАЛАТА №6. ЕМУ,КАК ПОЧЕТНОМУ ГРАЖДАНИНУ ВСЕХ СТРАН МИРА ТАК ОБИДНО,ЧТО ПРЯМО НА УЛИЦЕ ЕМУ НЕ ПОКАЗЫВАЮТ. А ВООБЩЕ-ТО НЕ ПОЛЕНИТЕСЬ И НАЙДИТЕ ПЕРВОЕ ОБРАЩЕНИЕ ФЮРЕРА АБСУРДА К НАРОДУ НА ФОРУМЕ.

Сеня
Site Admin

Сообщение Сеня » Пт ноя 19, 2010 9:05 am

Ждём новых фото с большими и маленькими цыцьками
Quilibet fortunae suae faber.

04
Зав. цехом

Сообщение 04 » Пт ноя 19, 2010 9:06 am

taksist писал(а):питання в іншому. може просто не так його ставлю...
нащо вони те роблять?
Мабуть у кожному конкретному випадку можливі нюанси, але в цілому -- це заради життя на Землі.
taksist писал(а):цицьками малолєток нецікавлюсь.
Можливо, саме тому Вам цицьки й не показують?
Истинно говорю вам: 21 декабря 2012 года Земля налетит на небесную ось!

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Пт ноя 19, 2010 12:04 pm

04 писал(а):
taksist писал(а):питання в іншому. може просто не так його ставлю...
нащо вони те роблять?
Мабуть у кожному конкретному випадку можливі нюанси, але в цілому -- це заради життя на Землі.
taksist писал(а):цицьками малолєток нецікавлюсь.
Можливо, саме тому Вам цицьки й не показують?
Можливо, саме тому Вам цицьки й не показують?********************************
прикольна думка.)) а як видно по вас що ви цицьками цікавитеся що вам показують?
зі. я вже вийшов з того віку щоб лише цицьками цікавитися. їсти люблю а не слиною давитися дивлячись на їжу.
про ....заради життя на землі..... це як? заради бабла чи заради дітей наробити? поясніть, будь ласка. а де виховання, а де сором, а де мораль....
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

04
Зав. цехом

Сообщение 04 » Пт ноя 19, 2010 12:40 pm

taksist писал(а):прикольна думка.)) а як видно по вас що ви цицьками цікавитеся що вам показують?
зі. я вже вийшов з того віку щоб лише цицьками цікавитися.
А чому Ви важаєте, що це повинно бути видно?
Якщо я Вам скажу, що цицьками цікавлюсь і мені у житті їх вистачає -- Вам цього не буде досить?
про ....заради життя на землі..... це як? заради бабла чи заради дітей наробити? поясніть, будь ласка.
Та як. Як і раніше, як і до того часу, коли Ви вийшли з того віку, щоб цицьками цікавитися.
Були б ви дитиною -- я б Вам пояснив. А так -- заради чого я Вам буду розповідати те, що Ви, при наявністі бажання, могли би самі згадати?
а де виховання, а де сором, а де мораль....
А якщо немає, чого соромитися? Якщо в неї дійсно гарні цицьки?
А про виховання та мораль -- то Ви ЛОРЕНЦІЇ розповідайте.
Як Ви там казали -- "або мати засоромить, або батько згвалтує"? Ото батько з матір'ю зазвичай і носяться з ціми "мораллю та вихованням", поки їх доню по під'їздам єбуть.

Lorensia
Зав. цехом

Сообщение Lorensia » Пт ноя 19, 2010 12:55 pm

=04 ПРОЦИТИРОВАЛ НЕТОЧНО.
ОЙ-ОЙ-ОЙ-ОЙ-ОЙЁ! ТАК ТЕБЕ И НЕ ПОКАЖУТ. ДЕВУШКА ОТСТОИТ СВОЕ НА ДОРОГЕ И С ЧИСТОЙ СОВЕСТЬЮ ДОМОЙ СПАТЬ.???????????????

04 !!!! Я НАПИСАЛА:" ТАК ТЕБЕ И НЕ ПОКАЖУТ.ТОБI ЯКЩО ХОЧ ЩОСЬ ПОКАЖУТЬ,ТАК ТИ ПОБIЖИШ БАТЬКУ ТА МАТЕРI ДОПОВIДАТИ".И КТО С ТАКИМ ПОЛОУМНЫМ ГОЛОВОНОГИМ СВЯЖЕТСЯ? ПРОШУ ВАС НЕ ПЕРЕДЕРГИВАТЬ ТО,ЧТО НАПИСАНО МНОЙ.

04
Зав. цехом

Сообщение 04 » Пт ноя 19, 2010 1:06 pm

taksist
Ось те, про що я Вам казав.
Я, звісно ж, не зовсім розумію, чого ця відьма знову біситься, бо її ніхто не чіпав і не цитував, але це яскравий приклад жіночої логіки щодо виховання та моралі:
Lorensia писал(а):ТОБI ЯКЩО ХОЧ ЩОСЬ ПОКАЖУТЬ,ТАК ТИ ПОБIЖИШ БАТЬКУ ТА МАТЕРI ДОПОВIДАТИ.
Тобто, якщо нікому не розповіси і татко ремня за це не надає, то ось тобі цицьки.
Последний раз редактировалось 04 Пт ноя 19, 2010 1:26 pm, всего редактировалось 1 раз.

Lorensia
Зав. цехом

Сообщение Lorensia » Пт ноя 19, 2010 1:07 pm

04 В ПЕРЕПИСКЕ С ТАКСИСТОМ ПОЗВОЛИЛ СЕБЕ:
Як Ви там казали -- "або мати засоромить, або батько згвалтує"? Ото батько з матір'ю зазвичай і носяться з ціми "мораллю та вихованням", поки їх доню по під'їздам єбуть.============= 04 ,НЕ СТОИТ В ВАШИХ ПЕРЕПИСКАХ С КЕМ-ЛИБО ИЛИ С ТЕМ ЖЕ ТАКСИСТОМ ДЕЛАТЬ ХОТЬ КАКИЕ-ТО ССЫЛКИ ИЛИ СОВЕТЫ В МОЙ АДРЕС. ЦИТИРУЕТЕ ТАКСИСТА,ВОТ И УПРАЖНЯЙТЕСЬ НА ЕГО ЦИТАТАХ. СНАЧАЛА ВЫ БЫЛИ ТАКОЙ СКРОМНЫЙ,А ТЕПЕРЬ ВАС ПОНЕСЛО. ЭТО ВАМ НЕ ИДЕТ. ТО КОГО-ТО ХОТИТЕ СЖЕЧЬ НА КОСТРЕ, А ТЕПЕРЬ САМИ РЕШИЛИ НА ЭТОМ КОСТРЕ СОГРЕТЬСЯ.

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Пт ноя 19, 2010 7:23 pm

04 писал(а):
taksist писал(а):прикольна думка.)) а як видно по вас що ви цицьками цікавитеся що вам показують?
зі. я вже вийшов з того віку щоб лише цицьками цікавитися.
А чому Ви важаєте, що це повинно бути видно?
Якщо я Вам скажу, що цицьками цікавлюсь і мені у житті їх вистачає -- Вам цього не буде досить?
про ....заради життя на землі..... це як? заради бабла чи заради дітей наробити? поясніть, будь ласка.
Та як. Як і раніше, як і до того часу, коли Ви вийшли з того віку, щоб цицьками цікавитися.
Були б ви дитиною -- я б Вам пояснив. А так -- заради чого я Вам буду розповідати те, що Ви, при наявністі бажання, могли би самі згадати?
а де виховання, а де сором, а де мораль....
А якщо немає, чого соромитися? Якщо в неї дійсно гарні цицьки?
Як Ви там казали -- "або мати засоромить, або батько згвалтує"? Ото батько з матір'ю зазвичай і носяться з ціми "мораллю та вихованням", поки їх доню по під'їздам єбуть.
Якщо я Вам скажу, що цицьками цікавлюсь і мені у житті їх вистачає -- Вам цього не буде досить?******************************
потребує уточнення. я коли певну жінку ... теж цицьками в процесі цікавлюсь. але ніколи не цікавлюсь цицьками так щоб заради цицьок витрачати час який можна витратити на цілу жінку а не на її кусок.))
А так -- заради чого я Вам буду розповідати те, що Ви, при наявністі бажання, могли би самі згадати?**************************
заради похизуватися. а раптом виявиться що ви знаєте таке що не знаю я? я завжди кажу правду і якщо зустрічаю людину, що мене чимось вразить я їй так і кажу, що стопіццот респектів чєл, ти впєчатліл мєня.))
А якщо немає, чого соромитися? Якщо в неї дійсно гарні цицьки?**********************
а по вашому ті дівчата, що соромляться мають погані цицьки? так я вам як фахівець скажу - то не так.
питання було в іншому. наприклад маємо двох дівчат. у обох гарні цицьки. одна з них соромиться показувати а інша - ні. та що соромиться мені відома і відома її логіка. та, що не соромиться - тут мені цікаво дізнатися. я вас питав бо не знаю. не вважаю що себе зганьблю тим, що визнаю правду бо правда звільняє. мені завди щастило на тих хто соромилися. але не думаю, що ті, що не соромляться при вскритії виявляться якимись не такими як усі.
то ж і питаюся - якщо вони не ексгібіціоністки і їм не платять то нащо цицьки показувати? ті суки, що знав особисто, трахалися самозабвєнно але їм і в голову не приходило виставляти напоказ своє тіло.
про виховання та мораль -- то Ви ЛОРЕНЦІЇ розповідайте.***************************
я не підгодовую некрасивих трольчих. хочете - погодуйте її, дайте на клик чи що.)) я краще зачекаю коли вона виросте та взнає що повага - це те, що інші про тебе думають і хоч ти напишеш стопіццот дурних постів вона ні на йоту не збільшиться. зараз у неї підлітковий перехідний період. вона відчуває, що повинна звертати на себе увагу але ще не знає як. тож і дуркує.)) в реалі такі малолєтки гучно ржуть коли бачать чоловіків, в інтернеті вони просто до них під будь-яким приводом чіпляються. можливо її заводить трольчихою бути, хто зна. дівчина яка себе поважає не пише п'ять постів підряд.
Ото батько з матір'ю зазвичай і носяться з ціми "мораллю та вихованням", поки їх доню по під'їздам єбуть************************************
нічого поганого в тому що доцю єбуть по під'їздам не бачу. це якщо батьки виродки.
якщо батьки нормальні то проблема виховання у іншому. якщо її їбе не кохана людина або те їбання не є її сутністю то я не розумію куди батьки дивилися, чесно.
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

Ответить

Вернуться в «Клуб ценителей женщин»