Кто такой севастополец? Украинец или русский, а может кто-то

Основной форум Севастополя. В данном форуме допускается обсуждение тем, непосредственно связанных с городом Севастополем.
Ответить
taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт май 25, 2010 5:54 pm

Uma pachacha писал(а):Я вообще Путина и Медведева не имел ввиду ) Политика из имеющихся на укр. полит. сцене.
Я бы Тигипко выделил из общей массы, хоть и вор, но смотрится не плохо...
та ж продажна {плохое слово}. у народу коротка пам'ять і вони забули, хто такий тігіпко. взагалі цікавий феномен - вартує пропустити лише одну каденцію і ти на електоральному коні.
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

Uma pachacha
Зав. цехом

Сообщение Uma pachacha » Ср май 26, 2010 11:16 am

Извини, трудности с переводом, без обид ...вартує пропустити лише одну каденцію... ??? не понял, что это значит )
Кайфово!!! =)

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Ср май 26, 2010 3:56 pm

Uma pachacha писал(а):Извини, трудности с переводом, без обид ...вартує пропустити лише одну каденцію... ??? не понял, что это значит )
СТОІТ ПРОПУСТІТЬ ХОТЯ БИ ОДНУ КАДЕНЦИЮ. так звучить москальською. каденція неперекладається ні на українську ні на російську.
Изображение
Русский язык надо позволить употреблять тем, кто этого хочет, но ни в коем случае нельзя принуждать к этому тех, кто хотел бы использовать только украинский

Stalinskiy Sokol
Бригадир

Сообщение Stalinskiy Sokol » Пн июн 21, 2010 8:55 pm

По крайней мере, лучше был бы Тигипко, чем зэк Янык...

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт июн 22, 2010 5:51 am

що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
Изображение

Паучок-синячок
Зав. цехом

Сообщение Паучок-синячок » Вт июн 22, 2010 7:15 am

taksist писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
Ты за кого голосовал?

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт июн 22, 2010 10:39 am

Паучок-синячок писал(а):
taksist писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.
Ты за кого голосовал?
я все життя голосую за майбутнє України. перший тур - Костенко, другий тур - послав {плохое слово} обох і тих придурків, хто мене вмовляв за тимошенко голосувати. бо між поносом та собачими котяхами різниця невелика.
я є автором КАТЕХІЗИСУ ВИБОРЦЯ. якщо просто - то 10 пунктів як не проїбать на вибочій дільниці та обрати правильно.
але народу то пох, всі ставляться до виборів як до походу у зоопарк, де треба вгадати саму популярну тваринку. барани. отак майбутнє своєї країни і країни своїх дітей просирають.
Изображение

Stalinskiy Sokol
Бригадир

Сообщение Stalinskiy Sokol » Вт июн 22, 2010 1:33 pm

що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.

А ты что, не в Украине живешь, что ли? Я по крайней мере выбирал меньшее зло......

taksist
Зав. цехом

Сообщение taksist » Вт июн 22, 2010 7:58 pm

Stalinskiy Sokol писал(а):що тігіпко, що янукович - однаково. ви живете в лайні бо те лайно обираєте у владу. ви це заслужили.

А ты что, не в Украине живешь, что ли? Я по крайней мере выбирал меньшее зло......
ОБИРАЮЧИ МЕНШЕ ЗЛО ВСЕРІНО ОБИРАЄШ ЗЛО.
ІВАН ФРАНКО.

я міг би багато тобі написати на цю тему але навіщо? ти отримав те, що ти заслужив. от дживи з цим гівном, хоч їх його.
чи живу я в Україні? так, живу. а ще в ній живе мій син. і я відповідаю за те, щоб він виріс людиною, ЯКА НІКОЛИ НЕ ОБЕРЕ ГІВНО НА ВИБОРАХ. це мій обов'язок як батька.

стоcовно 10 пунктів. а якого хуя я їх викладати буду якщо ви ВСЕРІВНО голосуєте не по пунктам а ПО ДУРHОМУ? який сенс класти інструкцію в коробку людині, що читати не вміє? інколи дивлюся навколо і просто ОХУЄВАЮ. скільки нормальних, розумних людей а як приходять вибори так голосують як кончені пєдєрасти - ЖОПОЮ.
ну нічого, чим голосуєте - те й маєте.

я теж маю ту саму країну і те саме лайно у владі як і ви. але У МЕНЕ ЧИСТА СОВІСТЬ - Я НЕ ОБИРАВ ТЕ ЛАЙНО, Я ПРОСТО ПОГОДИВСЯ З ТИМ, ЩО ВИ ЙОГО СОБІ І МЕНІ ОБЕРЕТЕ.
бо коли мій син виросте, вивчить історію і спитає мене - батьку, а ти за придурка януковича голосував? я йому скажу - ні, сину, я не голосував. а от твоя тітка - так. подякуй їй за розкрадену країну.
мудрі люди євреї. як не знають як голосувати то питаються у свого ребе. чого ж ми, слов'яни думаємо що ми самі розумні і можемо точно вгадати, хто найкраще підходить на роль президента?

ця тема нескінченна. але щоб її обговорювати людина повинна ВІДЧУТИ, що вона помилилася на виборах і як правильно голосувати не знає. така людина не безнадійна і вона може збудувати майбутнє для своїх дітей.
а постріляти всіх як в киргизії будь-яке тупе чмо може. руйнувати легко. будувати важко. і мені прикро взнавати, що на одного того, хто будує приходиться десять руйнівників.
Изображение

Stalinskiy Sokol
Бригадир

Сообщение Stalinskiy Sokol » Ср июн 23, 2010 9:21 am

to taksist:

Ну, а кто, на твою думку, мог бы действительно работать на благо нашей Родины - Украины? Потому, что даже если голосовать против всех, все равно у власти кто-то останется.........

Ответить

Вернуться в «Откровенно обо всём»