Мова - то душа народу! Як убивали душу в України.

Спілкуємося українською. Форум без политики и межнациональной розни. Только духовность, культура, сало, горилка, песни. Никакой политики и обсуждения межнациональных конфликтов.
Ответить
Фонфан
Зав. цехом

Сообщение Фонфан » Сб июл 04, 2015 8:47 am

M.Dжura писал(а):Як останні 100років боролися з українською мовою.
http://m.youtube.com/watch?v=9WzONZ4Wrko
ЯКЩО МОВА НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ, ТОДІ ЧОМУ ЇЇ ТАК НАСТИРЛИВО НАМАГАЮТЬСЯ ЗНИЩИТИ?
Мова, то душа народу. І з цим не можливо не погодитися. А хто і як її /мову/ намагався знищити?
Бо місцеві росіяни "кажуть", що намагалися знищити російську мову, а Ви ось стверджуєте, що намагалися знищити мову українську... То яку мову намагалися знишити і чому? І взагалі, - який сенс від "знищення" мови після розвалу СРСР? Я ж думаю, що то була боротьба певних осіб за ОСОБИСТУ владу на тлі, так би мовити, мовної проблеми, яку /проблему/ ці особи самі й загострили... Такий собі МОВНИЙ ІНСТРУМЕНТ у боротьбі за владу.
Влвдимир Озерянко

Фонфан
Зав. цехом

Сообщение Фонфан » Пт ноя 06, 2015 4:21 pm

Gellarian писал(а):
Фонфан писал(а):Бо місцеві росіяни "кажуть", що намагалися знищити російську мову, а Ви ось стверджуєте, що намагалися знищити мову українську... То яку мову намагалися знишити і чому? І взагалі, - який сенс від "знищення" мови після розвалу СРСР? Я ж думаю, що то була боротьба певних осіб за ОСОБИСТУ владу на тлі, так би мовити, мовної проблеми, яку /проблему/ ці особи самі й загострили... Такий собі МОВНИЙ ІНСТРУМЕНТ у боротьбі за владу.
А ви з Космосу до нас прилетіли?
У якому сенсі Ви ставите це запитання? Запитуйте конкретно і обгрунтовано, що Вас непокоїть у моїх висловах.
Влвдимир Озерянко

Janetka
Зав. цехом

Re: Мова - то душа народу! Як убивали душу в України.

Сообщение Janetka » Сб май 09, 2020 6:48 pm

согласна на все 100%!

Ответить

Вернуться в «Українська сторінка»